Annoncering


www.gotan.dk er gratis at bruge - både for dem der sætter begivenheder ind og dem, som bruger gotan.dk til at planlægge deres tangotid.

Men www.gotan.dk koster penge, for det kræver en internetforbindelse, en webserver/hotel og en masse udviklingsarbejde og tid.

Vil du gerne støtte gotan.dk økonomisk, kan du donere et beløb ved at klikke paypal-knappen nedenfor.

Er du arrangør eller forretningsdrivende, kan du også støtte gotan.dk ved at købe annonceplads.

Indsættelse af arrangementer

Gotan.dk bygger på selvbetjening og det er nemt og gratis selv at indsætte arrangementer. Fordelen herved er at du selv har fuld kontrol over indhold og billeder og er ikke afhængig af en redaktion.

Redaktionen indsætter til tider på eget initiativ arrangementer med henblik på at informere gotan.dk's brugere bedst muligt. Det tager vi naturligvis heller ikke tager penge for, men du har ikke mulighed for selv at påvirke indholdsteksten eller billeder med mindre der er tale om faktuelle fejl.

Ønsker du at slippe for selv at indsætte arrangementer, kan redaktionen gøre det for dig. Prisen herfor er p.t. kr.150,- pr. arrangement og kr. 100,- pr. efterfølgende rettelse. Hvis vi skal indsætte billedet for dig, forudsætter det at det fremsendes i en opløsning af 640x480 og i jpg-format. Tekst og billede sendes til webmaster eller redaktionen (emaillinks for neden). Teksten skal være i rent tekstformat (ascii eller utf-8) eller i html. For andre dokumenter eller hvis hmtl-dokumentet skal tilrettes, fakturerers yderligere et beløb for konvertering/tilretning af teksten. For Word-dokumenter koster dette 1,5 kr. pr. ord, dog minimum kr. 200,-.

Betalt Annonceplads

Der er mange fordele ved at købe en bannerannonce på gotan.dk: Det giver ekstra opmærksomhed omkring din aktivitet/produktet, det er billigt i forhold til hvor stort et publikum du når ud til - især sammenlignet med f.eks. flyers - og det kræver ingen distributionsindsats. Hvis du vil have en annonce i venstre side, kan du trykke på linket "Annoncer fra Google" og følge googles anvisninger. Ønsker du en bannerannonce i højre side, kan du kontakte webmaster.

Priserne nedenfor forudsætter at du selv redigerer billedet på din annonce og fremsender billedet i den angivne pixelstørrelse i jpg-format. Når der er få annoncer på gotan.dk bliver de vist ved hver visning. Er der flere annoncer end afsat plads, vil annoncerne rotere.

Priser for annoncer i højre ramme:

Annoncens placering
Format
Pr. md.
Højre ramme (øverst)
160x60
kr. 100,-
160x120
kr. 180,-
Højre ramme (nederst)
160x60
kr. 60,-
160x120
kr. 100,-
 
 
Pr. stk
Efterfølgende Rettelser
kr. 60,-

Alle beløb er ex. moms og du modtager en faktura via email. Betalingen for annoncerne er pr. påbegyndt måned og mindstebetaling er for 1 måned.

 

Klik her hvis du vil donere et beløb til gotan.dk via paypal.


Ny BrugerGotan er slang for argentinsk tango i et slangsprog, lunfardo, opstået i tangoens fødeby Buenos Aires.Denne side er optimeret til: